Kemi / WD

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]wd_NoPlaceLikeHome

Balilta kotoisin oleva WD aloitti katutaiteen parissa vuonna 2000. WD:n muraalit ovat usemmiten itse rakennusta ja sen muotoja hyödyntäviä sekä niihin sulautuvia mielikuvituksellisia kokonaisuuksia. WD pyrkii kommunikoimaan töidensä välityksellä vallitsevan ympäristön kanssa.

– WD eli ”Wild Drawing” (suom. villi piirros) tarkoittaa itse asiassa kuvia, jotka kasvavat ja kukoistavat keskellä urbaania sementtiviidakkoa, WD avasi taiteilijanimeään I Support Street Art:n haastattelussa.

Sarjakuvista ja graafisista novelleista vaikutteita ammentaneen WD:n fotorealistinen tyyli on tunnistettavan omaleimainen.

UPEA16:n myötä Kemiin saapuva WD toteuttaa töitään myös kanvaaseille, ja osa hänen säväyttävimmistä teoksistaan ovat maisemaan uppoutuvat taulut.

wd_exile

WD käyttää muraaleissaan sekatekniikkaa, yhdistellen mm. rulla- ja spraymaaleja. Kuvataiteen ja käytännön taiteiden tutkinnot suorittanut WD on myös kiertänyt katutaidefestareita Aasiassa, Euroopassa ja Amerikassa, ja hän on kysytty artisti ympäri maailman.

Kotisivut
Facebook[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]