TÄYNNÄ ELÄMÄÄ – KATUTAIDEKILPAILU

Merimieseläkekassa järjestää Turun taiteidenyönä 18.8.2016 TÄYNNÄ ELÄMÄÄ -katutaidekilpailun. Leikkimielisessä kilpailussa graffiti- ja katutaiteilijat kisaavat maalaamalla kukin noin 3m x 4,5m kokoisen tilan Harppuunakorttelin työmaa-aitaan Turun linnan kupeessa.

TÄYNNÄ ELÄMÄÄ -katutaidekilpailussa nähdään harvinaisen tasokasta graffitia, kun mm. Graffitin Suomen mestarit vuosimallia 2015 ja 2016 saadaan ensi kerran maalaamaan samaan kilpailuun. Teokset toteutetaan 18.8. 10:00-20:00, jona aikana paikalla on DJ pitämässä huolta kilpailijoiden ja yleisön viihtyvyydestä.

TÄYNNÄ ELÄMÄÄ -katutaidekilpailuun osallistuu kymmenen taiteilijaa, joista kahdeksan tulee kutsuttuna ja kahdella on mahdollisuus päästä mukaan avoimen haun kautta.

Jokainen osallistuja saa järjestäjältä 50 spraypurkkia teoksen toteuttamiseen.

TÄYNNÄ ELÄMÄÄ – katutaidekilpailuun osallistuminen on ikärajaton ja kaikille avoin. Kilpailu on henkilökohtainen ja kilpailun avoimeen osallistumiseen osallistutaan lähettämällä järjestäjälle lyhyt taiteilijaesittely itsestä sekä kolme kuvaa omista graffiteista.

Osallistumisehdotuksia voi lähettää viikon 32 ajan osoitteeseen mail (ät) katutaide.com. Lähetetyt graffitikuvat tulee olla pelkästään osallistuvan taiteilijan omista töistä.

Maalatuista töistä taiteilijat äänestävät itse suljetussa äänestyksessä kolme parasta teosta, jotka kilpailun järjestäjistä koostuva arviovaltainen raati pistää paremmuusjärjestykseen. Voittaja palkitaan 1000€:n, toinen 350€:n ja kolmas 150€:n rahapalkinnoilla.

Kilpailun voittaja julkistetaan paikan päällä klo 21:00.