Turku / Arsek & Erase

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]

 

Arsek & Erase

Turku saa UPEA16:n vieraileviksi taiteilijoikseen muun muassa lukuisista yhteisistä muraaleistaan ja tilateoksistaan tunnetun parivaljakon itäisestä Euroopasta.

Arsek ja Erase ovat viihtyneet katutaiteen parissa tiiviisti siitä lähtien kun taidesuuntaus oli vasta rantautumassa ja kasvattamassa suosiota heidän kotimaassaan Bulgariassa.

–Emme tienneet katutaiteen historiasta ja sen kehityksestä aloittaessamme paljoakaan. Oma tyylimme, sekä tyylillemme ominaiset värien ja muotojen käyttö kehittyivät kuitenkin maalatessamme erilaisissa tapahtumissa vuosien varrella ympäri maailmaa.

Arsek ja Erase ovat kysyttyjä taiteilijoita ja he kiertävät tapahtumia rivakkaan tahtiin ympäri Eurooppaa. Lukuisten kansainvälisten tapahtumien ansiosta kaksikko onkin päässyt tutustumaan katutaidekulttuuriin tekijöineen sekä imemään oppia ympäri maailmaa:
– Ja mikä tärkeintä, kun palaamme reissuiltamme kotiin olemme täynnä uutta energiaa ja halua tehdä juuri sitä mitä rakastamme.

Katutaide on tänä päivänä iso osa parivaljakon elämää myös ammatillisesta vinkkelistä. Miehiltä löytyy vahvaa ammatillista osaamista myös kuvittamisen, hahmosuunnittelun ja liikkuvan grafiikankin parissa, ja kaksikko pyörittää visuaalisia palveluita tarjoavaa Four Plus -studiota yhdessä liki kymmenpäisen artistiryhmän kanssa.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]