Katutaide.com | Graffitin SM 2016 alkukarsinta
Graffitin SM 2016 alkukarsintasivu
graffiti, katutaide, graffitin SM, 2016 spraymaali, aerosolimaali
15886
page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-15886,page-child,parent-pageid-15882,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
1
2
3
4
5
6
7

Tällä Graffitin SM 2016 -alkukarsintasivulla yleisö voi äänestää likettämällä suosikkejaan mukaan Joensuussa 9.-10.7. järjestettävään finaaliin (Äänestysnappulat vaativat näkyäkseen aktiivisen Facebook kirjautumisen). Yleisöäänestyksen voittanut, sekä neljä tuomariston valitsemaa kilpailijaa pääsevät kisaamaan Graffitin SM 2016 voitosta ja Pohjois-Karjalan Osuuskaupan lahjoittamasta 2000€:n pääpalkinnosta.

 

Klikkaamalla kilpailijaa aukeaa lisää kuvia katsottavaksi.

3feR yhdistää teoksiinsa ennakkoluulottomasti elementtejä useista taiteen tyylisuuntauksista; klassisesta maalaustaiteesta, action paintingista, graffitista ja katutaiteesta hallituiksi kokonaisuuksiksi.

...

Charles Liquor on maalannut graffiteja 90-luvun alusta. Charles Liquor selviytyi Graffitin SM 2015 finaaliin.

...

Close maalaa spraymaaleilla värikkäästi ja monipuolisesti. Maalausharrastus jonka tavoitteena on tyytyväisyys, on alkanut jo 90-luvulla.

...

Hups on 37-vuotias elämäntapataiteilija Helsingistä. Graffitien maalaamisen hän aloitti 14-vuotiaana, mutta toimii nykyään pääosin tatuoijana.

...

Deos aloitti graffitien maalaamisen 1993. Pyrkii tyylillään yksinkertaiseen ja lennokkaaseen vaikutelmaan ja saanut myös palautetta yliampuvasta huumoristaan teoksissaan.

...

Flaum1 on 34-vuotias graffittitaiteilija Helsingistä, joka on harrastanut maalaamista enemmän tai vähemmän aktiivisesti vuodesta 1991. Kipinä graffiteihin tuli jo 9-vuotiaana, eli todella nuorena.

...

40-vuotias kolmen pojan isä ja rakennusinsinööri Myyr Yorkin katutaide alueelta Länsi-Vantaalta. Maalannut graffiteja harrastuksena jo yli 25-vuotta. Tyylinä kasarin New York.

...

GMA on 70-vuotias graffitimaalari jonka nimi on lyhennys "Graffitimamasta". Maalannut vuodesta 2011 SixFive Cru'ssa, sekä itsenäisesti.

...

Taiteilija omasta tahdostaan ja mikä tärkeintä rakastaa sitä mitä tekee.

...

Vuosikymmenien kokemus graffitimaalaamisesta, mutta omasta mielestään on silti paljon vielä opittavaa.

...

Yli 15 vuotta graffitia harrastanut oululainen, joka maalaa fiiliksen mukaan erilaisilla tyyleillä, välillä tarkemmin ja toisinaan rosoisemmin.

...

Leka on Hämeenlinnasta kotoisin oleva 36-vuotias graffitimaalari. Graffiti tuli osaksi elämää, kun Simpsonit alkoivat tulla teeveestä ja hän näki Bartin piirtävän seinään.

...

Taiteilijanimellä Mondo porskuttava keski-ikäinen, klassisesti itseoppinut taivaanrannan maalari. Vahvuuksiin luettakoon kolmenkymmenen vuoden aktiivisuus nykytaiteen marginaalissa, tosin näyttelytoiminnan voi laskea yhden käden sormilla.

...

Noin 30-vuotias graffitimaalari Turusta, joka on harrastanut maalausta enemmän tai vähemmän 90-luvun loppupuolelta. Myöntää olevansa täysin koukussa graffitiin.

...

28-vuotias espoolainen triathlonin puoliammattilainen. Graffitia ja muuta taidetta on tullut harrastettua 90-luvun lopulta alkaen.

...

Enemmän tekoja, vähemmän lässytystä

...

S-Rock maalannut graffiteja 10 vuotta ja on erikoistunut kirjainten muotoiluun sekä hahmojen tekemiseen.

...

"Onhan noita grahviteja tullu tehtyä."

...

Tony Laine on 26-vuotias vaasalainen, joka on erittäin kiinnostunut taiteesta ja toivoo että saisi maalata työkseen.

...

Wibra on 37-vuotias turkulainen graffitimaalari, joka on maalannut graffiteja jo vuodesta 1992.

...